Güncel Haberler

RESMİ: Bogdanovic, Atlanta Hawks ile İmzaladı

NBA transfer döneminde bir çok takımın ilgilendiği eski Fenerbahçeli Bogdan Bogdanovic‘in yeni takımı belli oldu.

Sırp skorer artık Atlanta Hawks‘ın başarısı için ter dökecek. Transfer döneminin ilk günlerinden itibaren ismi Milwaukee Bucks, Los Angeles Lakers ve Indiana Pacers gibi takımlarla anılmıştı.

Doğu ekibi sınırlı serbest oyuncu konumundaki Bogdanovic’e 4 yıllık toplam 72 milyon dolar değerinde bir teklif yaptı ve taraflar anlaşarak kontratı imzaladılar.

Sınırlı serbest statüsü gereği eski takımı Sacramento Kings‘in bu teklifi karşılayarak Bogdan’ı takımda tutmak için 48 saati vardı ama onlar bu süreyi beklemeden kontratı karşılamayı reddettiler ve Sırp oyuncunun Atlanta’ya gitmesine izin verdiler. Ayrıca 11. sıradan seçtikleri Tyrese Haliburton’a güveniyorlar ve onun üzerine yatırım yapmayı tercih ettiler.

Bogdanovic, 2019-20 sezonunda Kings forması ile 61 maçta görev alırken 15.1 sayı, 3.4 ribaund, 3.4 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …