Güncel Haberler

Pelicans, 2019-20 Sezonu MIP’si Ingram ile 5 Yıllık Kontrat İmzaladı

NBA‘de Batı konferansı temsilcilerinden New Orleans Pelicans sınırlı serbest konumdaki genç skorer Brandon Ingram‘a maksimum kontrat vererek takımda tuttu.

Geçen yaz takas sonrası takıma katılan ve transfer dönemiyle birlikte sınırlı serbest oyuncu konumuna gelen Ingram, ESPN’in haberine 5 yılık toplam 158 milyon değerindeki maksimum kontrata imza atarak takımda kaldı.

Aslında Pelicans genç oyuncuya takasla beraber kontrat yenileme teklifinde bulunmuştu ama o daha yüksek bir kontrat alabilmek için bunu reddetmişti ve görünüşe göre de istediğini bu yeni kontratla almış oldu.

Geçttiğimiz 62 maçta 23.8 sayı, 6. ribaund, 4.2 asist istatistikleri ile mücadele eden ve kariyerinde ilk kez All-Star seçilen Ingram aynı zamanda MIP (Most Improved Player) yani sezonun en çok gelişme gösteren oyuncusu ödülüne layık görülmüştü.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …