Güncel Haberler

Indianapolis’de Düzenlenecek 2021 NBA All-Star Organizasyonu Ertelendi!

Indianapolis’de düzenlenecek olan 2021 NBA All-Star organizasyonu ertelendi!

ABD’de devam eden pandemi bir çok önlemi de beraberinde getirdi. Bu önlemler ışığında da taraftarlara kapalı bir All-Star haftasonu düşünülemeyeceği için bu sezon için organizasyonun iptal edilmesine karar verildi.

2019-20 sezonunun fanus organizasyonu ile Ekim ayında tamamlanmasının ardından kısa bir aranın ardından 2020-21 sezonu 22 Aralık’ta başlayacak.

NBA’in değişen ve sıkıştırılan takviminde fazla yer yok.

Normal şartlarda Şubat 2021’de Indianapolis’de düzenlenmesi planlanan All-Star organizasyonu da alınan kararla birlikte 2024 senesine ertelendi. Organizasyonun net tarihi ise ilerleyen bir tarihte açıklanacak.

All-Star organizasyonu daha önce belirlendiği ve açıklandığı üzere 2022 yılında Cleveland’ın ve 2023 yılında ise Salt Lake City’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …