Güncel Haberler

Milli Takım Aday Kadrosuna 2 Ekleme

2022 FIBA EuroBasket elemelerinde D grubunda mücadele edecek olan A Milli Erkek Basketbol Takımımız‘ın daha önce açıklanan aday kadrosuna 2 isim daha dahil edildi.

Galatasaray forması giyen Göksenin Köksal ve Bahçeşehir Koleji forması giyen Burak Can Yıldızlı aday kadroya dahil edildi.

12 Dev Adam, elemeler kapsamındaki 2 maçını pandemi önlemleri nedeniyle İstanbul’da Sinan Erdem’deki fanus düzeninde oynayacak. İlk maç 27 Kasım Cuma günü saat 19:00’da Hırvatistan ile, ikinci maç ise 29 Kasım Pazar günü saat 17:00’da Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Milli takımımız D grubunda oynadığı ilk 2 maçı da kaybetti ve son sırada yer alıyor. Dolayısıyla yeni koç Ene yönetimindeki ay-yıldızlıların bu 2 maçtan mutlak galibiyet çıkarması gerekiyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Beşiktaş, Bahçeşehir’i Son Nefeste Yenebildi

Ev sahibi ekibin cezası nedeniyle taraftarsız oynanan Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 11. hafta mücadelesinde …