Güncel Haberler

4 Takımlı Takasta Pelicans, Steve Adams ile Bledsoe’yu, Bucks ise Holiday’i Kadroya Kattı

NBA‘de transfer piyasasındaki hareketli günler devam ediyor. Gündemdeki takımlardan biri de 4 takımlı takasın sonunda kadrosunu iki önemli isimle güçlendiren New Orleans Pelicans oldu.

Pelicans ile beraber Denver Nuggets, Milwaukee Bucks ve Oklahoma City Thunder‘ın yer aldığı 4 takımlı takasın detayları belli oldu. Detaylar şöyle:

Pelicans; Thunder’dan Steven Adams, Bucks’dan Eric Bledsoe artı önümüzdeki yıllar için 2 tane 1.tur draft hakkı aldı. Ayrıca Pelicans, Yeni Zelandalı uzunun kontratını 2 yıllık toplam 35 milyon değerindeki anlaşmayla uzattı.

Bucks; Pelicans’dan Jrue Holiday‘i ve Pelicans tarafından 60. sırada seçilen Sam Merrill’in NBA haklarını aldı.

Nuggets; Milwaukee tarafından 24. sırada seçilen R.J. Hampton’ın NBA haklarını, Thunder ise Denver’den önümüzdeki yıllar için 1 tane 1.tur draft hakkı, Bucks’dan George Hill, Pelicans’dan ise Zylan Cheatham, Josh Gray, Darius Miller, Kenrich Williams artı 2023 ve 2024 ikinci tur draft haklarını aldı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …