Güncel Haberler

Boşta Kalan Batum, 6 Takımın Radarında

Charlotte Hornets‘dan ayrılarak serbest kalan Nicolas Batum ile 6 takım ilgileniyor.

Geçtiğimiz günlerde Gordon Hayward’ı 4 yıllık toplam 120 milyon dolarlık kontrat karşılığında kadroya katan Hornets, bu hamle üzerine Batum ile yollarını ayırma kararı almıştı.

Serbest kalan oyuncusu hakkında açıklamalarda bulunan, 6 takımın onunla ilgilendiğini belirten menajeri Medjana şu ifadeleri kullandı:

6 takım bizimle iletişime geçti ve Batum’a ilgi gösterdi. Bunlar Nets, Warriors, Jazz, Clippers, Bucks ve Raptors. Batum hayatının en iyi döneminde. İki aydır koçlarla çok sıkı çalışıyor. Bu süreçte 10 kilo verdi.

BasketSession

Batum geçen sezon NBA’de Hornets ile 22 maça çıkmış ve 3.6 sayı, 4.5 ribaund, 3.0 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …