Güncel Haberler

Anadolu Efes 5 Oyuncuyla Antrenman Yaptı!

Anadolu Efes‘de üste üste gelen kötü haberler koç Ataman’ın kadro kurmasını zorlaştırıyor.

Normal şartlarda Perşembe günü Belgrad’da oynanacak Kızıl Yıldız maçına milli takım kafilesindeki 5 oyuncudan sadece Shane Larkin ile Sertaç Şanlı‘nın götürülmesi planlanıyordu. Ama karşılaşılan aksilikler sonra 5 oyuncunun tamamı Belgrad kafilesinde yer alacak, maç sonrası özel uçakla İstanbul’a dönülecek ve oyuncular Cuma günü milli takım forması ile Hırvatistan’a karşı da mücadele edecekler.

Anadolu Efes cephesinde 2 haftadır sakat olan Rodrigues Beaubis, son maçta sakatlanan Vasilije Micic, son antrenmanda sakatlanan Yiğitcan Saybir, retinasında yırtık bulunan Bryant Dunston ve hasta olan Tibor Pleiss Kızıl Yıldız karşısında forma giyemeyecekler. Bu isimlerle beraber Sertaç Şanlı, Buğrahan Tuncer, Doğuş Balbay, Tolga Geçim ve Shane Larkin de milli takım kampında oldukları için koç Ataman’ın elinde antrenman yapabilecek 5 oyuncu kaldı; Adrien Moerman, Chris Singleton, James Anderson, Krunoslav Simon, Erten Gazi.

Bu gelişmelerin ardından Efes yetkilileri TBF ve milli takım yöneticileri ile zor durumu çözebilmek adına anlaştılar. Milli takımda yer alan 5 oyuncunun da içinde yer aldığı Anadolu Efes kafilesi Çarşamba günkü son milli takım antrenmanını bekleyip özel uçakla Belgrad’a gidecek. Perşembe günü oynanacak maçın ardından da yine özel uçakla İstanbul’a dönülecek ve oyuncular Cuma günü Hırvatistan ile oynanacak maçta koç Ene görev verirse kadroda yer alabilecekler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …