Güncel Haberler

Koç Kokoskov, 4 Günde 3 Maçı Yönetecek!

FIBA fikstürü ile Turkish Airlines Euroleague fikstürleri arasındaki çakışmalar sadece oyuncular değil koçlar açısındanda da zorlayıcı olmaya devam ediyor.

Fenerbahçe Beko‘nun ve aynı zamanda Sırbistan Milli Takımı‘nın başantrenörlüğünü yapan Igor Kokoskov da bu zorlu sürecinde içinde kalacak isimlerden biri.

Sırp koç takıma ilk katıldığı günlerden itibaren her zaman için milli görevin kendisi için çok önemli olduğunu ama bu görevin hiç bir zaman Fenerbahçe Beko‘daki görevinin önüne de geçmeyeceğini belirtmişti.

2022 FIBA EuroBasket elemeleri kapsamında Sırbistan Milli Takımı’nın, 28 Kasım’da İsviçre ve 30 Kasım’da Finlandiya ile oynayacağı maçlar için Finlandiya’daki fanusa giderek milli takım kampına katılan başarılı koç, sarı lacivertlilerin 27 Kasım Cuma günü İstanbul’da oynayacağı Valencia maçı için dönecek ve takımın başında görev alacak.

Maçın hemen ardından ise uçakla tekrar Finlandiya’ya dönecek ve Sırbistan’ın İsviçre ve Finlandiya ile oynayacağı maçların ardından İstanbul’a dönecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …