Güncel Haberler

Karşıyaka’nın Rakiplerinden Fortitudo, Bologna Derbisinde Farklı Yenildi (Teodosic’den Asist Şov)

İtalya Lega Basket Serie A 9. hafta mücadelesinde Karşıyaka’nın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Fortitudo Bologna konuk olduğu güçlü rakibi Virtus Bologna‘ya 71-91 gibi farklı bir skorla yenildi.

Bu sonuçla Virtus, 8. maçında 5. galibiyetini aldı. Fortitudo ise 8. maçında 7. kez yenildi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 22-25
2.çeyrek: 41-47
3.çeyrek: 58-67
4.çeyrek: 71-91

Virtus’da Alessandro Pajola 14 sayı, 2 asist ile öne çıkarken, Josh Adams 13 sayı, 3 ribaund, Julian Gamble 11 sayı, 5 ribaund ve Amar Alibegovic, Vince Hunter, Kyle Weems üçlüsü ise 10’ar sayıyla galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milos Teodosic ise 7 sayı, 4 ribaundun yanında tam 14 asist yaparak tek başına rakip takımın toplam asist sayısına ulaşmış oldu.

Fortitudo cephesinde ise Wesley Saunders 20 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Ethan Happ 17 sayı, 7 ribaund ve Tre’Shaun Fletcher 13 sayı, 6 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bologna, Belgrad Deplasmanından Son Nefeste Çıktı

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta mücadelesinde Virtus Bologna konuk olduğu Partizan‘ı son nefeste 75-77’lik skorla …