Güncel Haberler

Bayern, Ligde Fire Vermedi

Almanya easyCredit BBL 3. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Bayern Munich, konuk ettiği Ludwigsburg karşısında hata yapmadı ve 93-70 gibi net bir skorla kazanmayı başardı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 19-23
2.çeyrek: 19-15
3.çeyrek: 35-16
4.çeyrek: 20-16

Bayern’de Wade Baldwin 21 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile öne çıkan isim olurken, Leon Radosevic 15 sayı, 4 ribaund ve Nick Weiler-Babb ile JaJuan Johnson 10’r sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Ludwigsburg cephesinde ise Jordan Hulls 21 sayı, 5 ribaund ile öne çıkarken, Elias Harris 16 sayı, 2 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Gottingen Deplasmanında Şov Yaptı

Almanya easyCredit BBL 5. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk olduğu Gottingen‘i 77-114’lük skorla ezdi geçti. …