Güncel Haberler

Barcelona, Zaragoza’yı Farklı Geçti

İspanya Liga Endesa 12. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden FC Barcelona, konuk olduğu Zaragoza‘yı 85-97’lik skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Barça 11. maçında 9. kez kazanırken, Zaragoza ise 11. maçında 9. kez kaybetmekten kurtulamadı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 24-22
2.çeyrek: 18-19
3.çeyrek: 10-29
4.çeyrek: 33-27

Barça’da Cory Higgins 17 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Pierre Oriola 14 sayı, 3 ribaund, Brandon Davies 12 sayı, 3 ribaund ve Nick Calathes 11 sayı, 4 ribaund, 9 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Zaragoza cephesinde ise Dylan Ennis 26 sayı, 3 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Robin Benzing de 20 sayı, 3 ribaund ile diğer çift haneli skor üretebilen ve direnebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Baskonia’nın Sürpriz Yapmasına İzin Vermedi

Turkish Airlines Euroleague 19. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Baskonia karşısında 89-85’lik skorla kazanarak …