Güncel Haberler

Los Angeles Clippers, Ibaka’yı Kaptı!

NBA‘de transfer piyasasının resmi olarak açılmasıyla beraber bir çok takımın favorileri arasında yer alan İspanyol uzun Serge Ibaka‘nın da yeni adresi belli oldu.

Toronto Raptors‘dan ayrılan tecrübeli uzunun yeni adresi Los Angeles Clippers olacak.

The Athletic ve ESPN’in ortak haberine göre Ibaka ile Clippers 2 yıllık kontrat üzerinde anlaştılar. Yıldız uzun bu kontratla berber toplam 19 milyon dolar kazanacak. Böylelikle Harrell’ı Lakers’a kaptıran Clippers, pota altı rotasyonundaki açığı önemli ölçüde kapatmış olacak.

Serbest kalan Ibaka ile eski takımı Toronto Raptors’un yanı sıra Brooklyn Nets ve Los Angeles Lakers gibi takımlar da ilgileniyorlardı.

31 yaşındaki tecrübeli uzun geçtiğimiz sezon Raptors ile 55 maça çıkarken 15.4 sayı, 8.2 ribaund, 1.4 asist gibi önemli istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …