Güncel Haberler

Melo, 1 Yıl Daha Portland’da Devam Edecek

Tecrübeli skorer Carmelo Anthony, takımı Portland Trail Blazers ile yola devam ediyor.

The Athletic’in haberine göre sözleşmesi sona eren Melo, takımı ile kontratını uzatacak.

Geçen sezon bir çok takımı kendisine şans vermezken kapılarını açan Blazers’a vefa borcunu ödeyip sadık kalmak isteyen 1 yıllık yeni sözleşme imzalayacak ve takımındaki düşük seviyesi rolünü de kabullenmeye devam edecek.

Hatırlayacağınız üzere 2018-19 sezonunda 10 maçlık Houston macerası pek iyi geçmeyen ve sonrasında kontrat bulamadığı için yaklaşık 1 yıl NBA sahnesinden uzak kalan yıldız forvete Portland güvenmiş ve takıma almıştı.

36 yaşındaki Melo geride bıraktığımız sezon 58 maçta forma giyerken maç başına 15.4 sayı, %38.5 3sayı, 6.3 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …