Güncel Haberler

Unics, Guardları ile Khimki’yi Devirdi

VTB Lig mücadelesinde iki güçlü takımın karşılaşmasında temsilcimiz Bahçeşehir’in EuroCup’daki rakiplerinden Unics Kazan konuk ettiği Euroleague ekibi Khimki‘yi iki guardının skorer oyunu eşliğinde 83-76’lık skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Kazan 5. maçında 3. galibiyetini alırken, Khimki ise 8. maçında 5. kez mağlubiyetle tanıştı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 25-17
2.çeyrek: 16-17
3.çeyrek: 18-20
4.çeyrek: 24-22

Kazan’da Isaiah Canaan 21 sayı, 4 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Jamar Smith 20 sayı, 4 ribaund, 5 asist ve John Brown 14 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 4 top çalma ile diğer etkili isimler oldular.

Khimki cephesinde ise Alexey Shved 16 sayı, 7 ribaund, 11 asist, 2 top çalma ile takımını ayakta tutmaya çalışırken, Jordan Mickey 15 sayı, 6 ribaund ve Greg Monroe 15 sayı, 8 ribaund ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Lietkabelis, Sakic’in Döndüğünü Açıkladı

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor ile aynı grupta mücadele edecek olan Lietkabelis, kadrosunu eski …