Güncel Haberler

Indiana da Bogranovic’in Talipleri Arasına Girdi

NBA‘de serbest oyuncu marketinin favori isimlerinden biri Bogdan Bogdanovic.

Hatırlayacağınız üzere Sacramento Kings ile Milwaukee Bucks Bogdanovic’in sing&trade’i üzerine bir takas anlaşmasına girmişler ama oyuncunun kabul etmemesi ve ardından da NBA yönetiminin zamanında önce görüşmelere başlayan iki takım hakkında soruşturma açmasıyla bu takas süreci kapanmıştı.

Sırp skoreri gündemine alan diğer takım ise Atlanta Hawks olmuştu ve serbest oyuncu döneminin açılmasıyla beraber kendisine 4 yıllık toplam 72 milyon dolar değerinde bir kontrat önereceği belirtilmişti.

İşte bu dedikodular devam ederken Hayward’ı Charlotte’a kaptıran Indiana Pacers‘ın da Bogdanovic için devreye giren ekipler arasında yer aldığı iddia edildi. Ancak Hawks’ın aksine Pacers’ın maaş bütçesi uygun değil bu transfer için bu nedenle de Myles Turner’ı takaslamayı düşünüyorlar ki 18 milyon değerinde bir kontratı var. Yani eğer Pacers, Sırp guardı ikna edebilirse Kings ile sign&trade konusuyla transferi çözebilir.

Son gelen bilgilere göre ise Atlanta bu transferde bir adım önde.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …