Güncel Haberler

Alex Perez: “Ritim Yakalamak ve Takımı Tanımak İçin İlk İdmanı İple Çekiyorum.”

Euroleague ekiplerinden Fenerbahçe Beko‘nun, ING Basketbol Süper Ligi 9. hafta programı kapsamında Bahçeşehir Koleji ile oynadığı maçı tribünden takip eden yeni transfer Alex Perez, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma ile ilgili görüşlerini paylaşan Perez şu ifadeleri kullandı:

Takımın performansıyla gerçek anlamda gurur duydum. Çünkü zorlu bir süreçten geçiyorlar; iki deplasman maçı, seyahat yorgunluğu vs. gibi birçok etken var. Çok iyi mücadele ettiler ve bir önceki takımıma karşı oldu, değişikti. Tebrik ediyorum, güzel bir maç oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Web Sitesi

Fenerbahçe Beko forması giyecek olmaktan dolayı kendisini çok şanslı hissettiğini de ifade eden Perez:

İlk idmanı iple çekiyorum hem ritim yakalamak hem de takımdaki herkesi tanımak için. Heyecanla Valencia maçını bekliyorum. Çok şanslıyım ve bu şansı elde edebildiğim için şükrediyorum.

Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Web Sitesi

Sözlerini taraftarlardan gelen destek mesajlarına değinerek noktalayan başarılı basketbolcu şu ifadeleri kullandı:

Desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Benim için çok güzel sözler söylediler. Ben de onlar için elimden gelen her şeyi yaparak en iyi şekilde oynayıp takıma destek olmak istiyorum.

Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …