Güncel Haberler

Boston, Kadrosuna 2 Tecrübeli İsim Ekledi

NBA‘de Doğu Konferansı’nın güçlü takımlarından Boston Celtics, transfer döneminde yaşadığı kayıpların ardından kadrosuna 2 tecrübeli isim ekledi.

Takımın tecrübeli forveti Hayward’ın 34 milyon dolarlık oyuncu opsiyonunu reddederek takımdan ayrılması ve 4 yıl 120 milyon dolar değerindeki bir kontratla Charlotte’a gitmesinin ardından takviye çalışmalarına başladılar.

İlk takviyeleri ise Yahoo Sports’un haberine göre Cleveland Cavaliers‘dan ayrılan tecrübeli uzun Tristan Thompson oldu, 2 yıllık toplam 19 milyon dolar değerinde bir kontrat imzaladılar. Doğu ekibi böylece uzun rotasyonuna önemli bir ekleme yapmış oldu.

29 yaşındaki Thompson, Cavs ile 57 maçta görev almış ve 12.0 sayı, 10.1 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Celtics’in bir diğer eklemesi ise guard rotasyonuna geldi. Boston Globe’un haberine göre, tecrübeli oyun kurucu Jeff Teague ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

2019-20 sezonunda Atlanta Hawks ile 25 maçta görev alan 32 yaşındaki oyun kurucu 10.9 sayı, 5.2 asist, 2.4 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …