Güncel Haberler

Hayward, Hornets ile 3 Haneli Kontrat İmzalıyor!

NBA‘in en değerli çok yönlü forvetlerinden biri olan Gordon Hayward‘ın yeni adresi belli oldu.

Boston Celtics‘den ayrılan ve serbest oyuncu statüsünde olan Hayward, ESPN’in haberine göre Charlotte Hornets ile anlaştı. Haberin detaylarına göre taraflar 4 yıllık ve 120 milyon dolar değerindeki kontrat için el sıkıştılar.

Hatırlayacağınız üzere tecrübeli oyuncu Celtics ile kontratının son yılında bulunan 34.2 milyon değerindeki oyuncu opsiyonunu kullanmamıştı. Diğer taraftan geçtiğimiz günlerde New York Knicks ve Atlanda Hawks’ın da kendisiyle adı sıkça anılmıştı.

Hayward, Celtics‘te forma giydiği 3 sezon boyunca sakatlıkların etkisiyle toplamda 139 maça çıkabilmiş ve 13.9 sayı, 5.4 ribaund, 3.6 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …