Güncel Haberler

Bursaspor’un Rakibi Promitheas, Zor da Olsa PAOK’u Geçti

Yunanistan Ligi 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Bursaspor’un EuroCup’daki rakiplerinden Promitheas konuk ettiği PAOK karşısında zorlansa da 83-80’lik skorla kazanmayı bildi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 26-23
2.çeyrek: 17-13
3.çeyrek: 19-18
3.çeyrek: 21-26

Promitheas’da Dimitris Agravanis 24 sayı, 10 ribuand ile maçın en skorer ismi olurken, Vangelis Mantzaris 16 sayı, 5 ribaund, 8 asist ve Michalis Lountzis 12 sayı ile galibiyetin mimarları oldular.

PAOK cephesinde ise Elston Turner 15 sayı, 3 ribuand, 4 asist ve George Tsalbouris 15 sayı, 5 ribaund, 2 blok ile öne çıkarken, Jermaine Love da 14 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atina Derbisinde Panathinaikos, Konuk Olduğu AEK’yı Farka Boğdu

Yunanistan Ligi 18. hafta programında Atina derbisi izledik; Panathinaikos konuk olduğu AEK’yı 69-89’luk skorla farklı …