Güncel Haberler

Toronto Yıldız Guardı VanVleet ile Yola Devam Ediyor

NBA‘de Doğu’nun güçlü takımlarından biri olan Toronto Raptors, takımın iskeletini oluşturan isimlerden biri ile yola devam ediyor.

Kanada ekibi tecrübeli guardı Fred VanVleet‘i takımda tutuyor. Transfer dönemine serbest oyuncu olarak girmesine rağmen onunla yeniden anlaşmayı başardılar.

The Athetic’in haberine göre taraflar 4 yıllık toplam 85 milyon dolar değerindeki sözleşme için anlaşmaya vardılar.

VanVleet 2016 yılından bu yana Raptors forması giyiyor ve 2018-19 sezonunda Kanada ekibi ile NBA şampiyonluğuna ulaşmıştı. Geçen sezon ise 54 maçta forma giyerken 17.6 sayı, 3.8 ribaund, 6.6 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …