Güncel Haberler

Campazzo’nun NBA Sahnesine Denver Forması ile Çıkması Bekleniyor!

Facundo Campazzo‘nun NBA‘deki yeni adresi belli oldu.

Real Madrid‘in Arjantinli yıldızının adı daha önce sıkça Minnesota Timberwolves ve Dallas Mavericks ile anılmıştı ama son gelen haberlere göre yeni adresi iki takım da olmayacak.

Marca’da yer alan son habere göre Campazzo ile en çok ilgilenen takım Denver Nuggets.

Geçtiğimiz günlerde yıldız guardın menajeri oyuncusunun 2020-21 sezonunda NBA’de bir Batı takımında forma giyme ihtimalinin yüksek olduğunu doğrulamıştı. Diğer taraftan oyuncunun Avrupa’ya dönmesi durumunda haklarının sahibi yin Real Madrid olacak.

Campazzo bu sezon şimdiye kadar çıktığı maçlarda ortalama 25:23 dakika süre alırken 9.6 sayı, 6.1 asist, 2.7 ribaund, 1.9 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Diğer taraftan Campazzo’nun 20 Kasım Cuma günü Fenerbahçe Beko karşısında son kez Euroleague sahnesinde boy göstereceği, ardından Liga Endesa’daki Manresa maçı ile de Real Madrid’e veda edeceği söyleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …