Güncel Haberler

Kokoskov: “Euroleague’deki En İyi Takımlardan Biriyle Karşılaşacağız.”

Turkish Airlines Euroleague 10. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Wizink Center’da Real Madrid’e konuk olacak.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov şu açıklamalarda bulundu:

EuroLeague’deki en iyi takımlardan biriyle karşılaşacağız. Maccabi’ye karşı çok iyi bir maç oynayarak ve iyi bir galibiyet elde ederek bu karşılaşmaya geliyorlar. Üst üste dört galibiyetlik bir serileri var. Evlerinde oynayacaklar. Birçok tecrübeli isme sahipler ve nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar. Doğru mental hazırlıkla bu maça gelmeli ve oyun planımızı sahaya tam olarak yansıtmalıyız. Böyle bir takıma karşı kazanmak için mutlaka oyun planınıza sadık kalabilmeli, akıllı olmalı ve çok sert oynamalısınız. Çünkü rakibimiz hem bireysel olarak çok tecrübeli hem de uzun süredir birlikte oynama alışkanlığına sahip. Bizim için çok zorlu bir karşılaşma olacak.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Sarı lacivertlilerin şutör forveti Jarell Eddie ise şu ifadeleri kullandı:

Bizim için büyük bir maç olacak. EuroLeague’de kötü bir seriyle bu karşılaşmaya geliyoruz. Bu nedenle parkeye çıkıp iyi bir mücadele ortaya koymalı ve galibiyet için savaşmalıyız. Real Madrid harika bir takım. Özellikle kendi evlerinde çok iyiler. Ama biz bildiğimiz oyunu oynamalıyız.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …