Güncel Haberler

FLAŞ: NBA’de İlk Takas Bombasını Suns ve Thunder Patlattılar!

NBA‘in en önemli yıldızlarından biri olan ve aynı zamanda Oyuncular Birliği başkanı olan Chris Paul‘ün yeni takımı Phoenix Suns oldu.

Takas döneminin ilk saatleri bir bomba ile başladı. Oklahoma City Thunder‘da geçirdiği başarılı sezonun ardından takaslanmasına kesin gözüyle bakılan Paul’ün yeni adresi Suns oldu.

Hem ESPN hem de The Athletic’in haberine göre Suns, bu takasta Ricky Rubio, Kelly Oubre Jr., Ty Jerome, Jalen Lecque ve 2022 yılı korumalı 1. tur draft hakkını Thunder’a gönderirken karşılığında ise Paul ile birlikte Abdel Nader’i kadrosuna kattı.

Thunder’a liderlik ederek takımını Batı’da 5. sıraya taşıyan tecrübeli oyun kurucu Paul, 2019-20 sezonunu 17.6 sayı, 5.0 ribaund, 6.7 asist istatistikler ile tamamlamıştı. Takımının play-off ilk turunda Rockets’a 4-3 ile elenmesine ise engel olamamıştı.

Suns ise Orlando’da oynanan fanusta 8 maçın tamamını kazanmış olmasına rağmen play-in turnuna katılma hakkı kazanamamıştı. Paul’ün kadroya eklenmesi ile iki genç yıldız Devin Booker ve DeAndre Ayton’ın daha verimli oynaması, özledikleri play-off hedefine ulaşmaları bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …