Güncel Haberler

Milano’da Test Sonuçları “Yanlış” Açıklanmış!

Turkish Airlines Euroleague yönetimi yaptığı açıklamayla Olimpia Milano‘nun geçen yaptırdığı PCR testlerinin yanlış olduğunu ve İtalyan ekibinin bu hafta maça çıkabileceğini açıkladı.

9 Kasım tarihinde yapılan testlerdeki sonuçlara göre bir çok isim pozitif çıkmıştı. Ardından bu durumdan şüphelenen yetkililer yeniden test yaptırdı. İkinci testlerde çok daha az sayıda pozitif isim çıkarken 13 Kasım’daki son testlerin ardından İtalyan yetkililerin Milano’nun maçlara çıkabileceğini açıkladı. Bu gelişmelerin ardından Euroleague sahnesinde haftaiçi Khimki maçına çıkamayan İtalyan ekibi, Pazar günü ise Cantu maçına çıkabildi ki bu haftaiçi oynanacak çift maç programında da sahaya çıkabilecekler.

Hatırlayacağınız üzere Anadolu Efes’in koçu Ergin Ataman haftasonu oynanan Afyon maçının ardından yaptığı açıklamalarda bazı takımların bilerek Euroleague maçlarını ertelettiğini ama bir iki gün sonra lig maçlarına çıkabildiklerini belirtmiş, keyfilikten bahsetmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …