Güncel Haberler

Bahçeşehir’in Rakiplerinden Unics Kazan, Polonya Deplasmanından Çıkamadı

VTB Ligi mücadelesinde Bahçeşehir’in EuroCup’daki rakiplerinden Unics Kazan konuk olduğu Polonya temsilcisi Stelmet Gora‘ya 92-86’lık skorla yenilmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Stelmet Gora 7. maçında 2. galibiyetini alırken 10. sıraya yükseldi. Unics Kazan ise 4. maçında 2. mağlubiyetini aldı ve 6. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 25-18
2.çeyrek: 21-17
3.çeyrek: 20-24
4.çeyrek: 26-27

Polonya ekibinde Danimarkalı guard Gabriel Lundberg 32 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Geoffrey Grosselle 17 sayı, 10 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Kris Richard 16 sayı, 6 ribaund, 2 top çalma ve Rolands Freimanis 15 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Unics Kazan cephesinde ise Okaro White 22 sayı, 5 ribaund ile öne çıkarken, Jamar Smith 18 sayı, 7 asist, Jordan Morgan 16 sayı, 8 ribaund, 3 asist ve Evgeniy Kolesnikov 14 sayı, 2 top çalma ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Lietkabelis, Sakic’in Döndüğünü Açıkladı

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor ile aynı grupta mücadele edecek olan Lietkabelis, kadrosunu eski …