Güncel Haberler

Selçuk Ernak: “Erkan ve Sinan’a Parantez Açmak İstiyorum.”

ING Basketbol Süper Ligi 8. hafta mücadelesinde Galatasaray’ı 91-82’lik skorla geçmeyi başaran Darüşşafaka Tekfen‘de koç Selçuk Ernak karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Bizim için birinci ve ikinci periyotların ilk beşer dakikalarını çok kötü savunduk. Sonraki beşer dakikalarda hep iyi reaksiyonlar verip, çok ciddi sayılarda tutabildik rakibimizi. Galatasaray‘ın sakatları var ama oynayabilen oyuncuları içinde hep 4 tane şutör var sahada. Pivotlar haricinde hepsinin çok ciddi şut tehdidi var ve hepsi de katkı verdiler. Çok ciddi bir yüzdeyle soktular ilk yarıda. İkinci yarıda bence üçüncü periyot iki takımın birbirini yoklaması gibi oldu. Herkes eteğindekileri döktü, yapabileceklerini yaptı. Dördüncü periyotta biz daha iyi savunma yaptık ve maçın başında sıkıntı yaşadığımız ribaundların hepsini aldık. O ribaundları alınca da daha kolay sayı attık, rakibimize faul yaptırdık. Grant Jerett ve Andrew Andrews çok ciddi sayılar attılar ama ben bir parantez Erkan Veyseloğlu ve Sinan Güler’e açmak istiyorum. Onların mücadeleleri ve basketbol akılları olmasa biz bu galibiyetleri alamayız. İkisine ayrıca teşekkür ederim.

Tvibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …