Güncel Haberler

Uğurata: “Bir An Evvel Hücum Ribaundları ile İlgili Reaksiyon Vermemiz Gerekiyor.”

ING Basketbol Süper Ligi 8. hafta mücadelesinde konuk olduğu Darüşşafaka Tekfen’e 91-82’lik skorla kaybeden Galatasaray‘da koçluk koltuğunda vekaleten oturan yardımcı koç Ömer Uğurata, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Rakibimiz Darüşşafaka Tekfen’i tebrik ediyoruz. İçeride iniş ve çıkışlar olsa da, 35 dakika maçın içinde kaldık. Maalesef çok fazla hücum ribaundu ve 2. atış şansı verdik. İkinci şanslardan hemen hemen 30 sayı yediğiniz bir maçta kazanmak hayal olur. Takım olarak bununla ilgili çok fazla çalışmamıza karşın, geçen maç bununla ilgili bir adım atmamıza rağmen bu maç için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bir an evvel, acil bir şekilde takım olarak hücum ribaundu ile ilgili reaksiyon vermemiz gerekiyor.

Bugün iki tane ana oyun kurucumuz ve kısa rotasyonunda en önemli oyuncularımızdan biri olan kaptan Göksenin Köksal’dan yararlanamadık; ama uzun zamandır süre almayan Eray Aydoğan ve Caner Erdeniz’in katkısı da bizim için önemliydi. Önümüzde şimdi zor bir seyahat ve zor bir deplasman maçı var Tenerife ile. En iyi şekilde hazırlanıp, Galatasaray’a yakışan şekilde Şampiyonlar Ligi’nde mücadelemizi sürdürmek istiyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …