Güncel Haberler

Kokoskov: “Bu Gece Sahada Yalnızca Bir Takım Vardı.”

Turkish Airlines Euroleague 8. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko konuk olduğu FC Barcelona’ya 97-55’lik skorla ezilerek kaybetti.

Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov maç sonrası şu açıklamalarda bulundu:

Barcelona’yı bu akşamki performanslarından ötürü tebrik ederim. Bu akşam için söyleyebileceğim tek şey, sadece bir takımın bu maçı oynadığıydı. Sadece bir takım mücadele etti ve bu ekip Barcelona’ydı. Bu nedenle koç Sarunas Jasikevicius ve ekibini tebrik ederim. Bize iyi bir ders verdiler. Bu maçtan hatalarımızı öğrenip önümüze bakmamız gerekiyor. Bu akşam kesinlikle maçta değildik. (Barcelona’nın EuroLeague’i kazanma şansına yönelik soruya istinaden) Barcelona’nın bu ligi kazanmaya çalışmak için kurulmuş bir ekip olduğu bir sır değil. Potansiyelleri, genç ve tecrübeli oyuncuların karışımından oluşan geniş ve güçlü bir kadroları var

Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …