Güncel Haberler

Shane Larkin Takımla Çalışmalara Başladı!

Anadolu Efes‘e süper yıldızından müjdeli haber geldi.

Turkish Airlines Euroleague‘deki temsilcilerimizden Anadolu Efes‘de Shane Larkin ile çalışmalara yeniden başladı.

Pandemi önlemleri nedeniyle Mart ayında yarım kalan sezonunda son olarak 18 Mart’ta sahaya çıkmış olan Larkin, 2020-21 sezonunun ilk bölümünü de geçirdiği diz ameliyatının ardından girdiği rehabilitasyon süreci nedeniyle kaçırmıştı.

İlk maçına 30 Ekim’de Pire deplasmanında Olympiakos karşısında çıkan Larkin, takımının maçı kazanmasında da özellikle son çeyrek performansı ile oldukça etkili olmuştu.

Ancak daha sonrasında temsilcimizin Maccabi Tel Aviv ile oynadığı maçta forma giyememişti sakatlığı nedeniyle.

Anadolu Efes’in resmi twitter hesabınan 10 Kasım Salı günü yapılan açıklamada ise Larkin’in bir kez daha takım arkadaşları ile antrenmanlara çıkmaya başladığı duyuruldu:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …