Güncel Haberler

Bahçeşehir 17 Farktan Yakalandığı Unics Kazan’a Kaybetti

7DAYS EuroCup 7. hafta mücadelesinde temsilcimiz Bahçeşehir Koleji 17 farkla öne geçtiği maçta yakalandığı Unics Kazan‘a 67-70’lik skorla kaybetmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Unics Kazan 6. maçından 4. galibiyetini çıkarırken, Bahçeşehir ise 7. maçında yine galibiyetle tanışamadı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Kazan’da Jamar Smith 17 sayı, 3 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, John Brown 13 sayı, 9 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Okaro White 10 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bahçeşehir cephesinde ise Erick Green 23 sayı, 4 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, Jamal Jones 14 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Burak Can Yıldızlı 13 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Josh Owens 11 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Tofaş’ın Düzenleyeceği 23. Cevat Soydaş Turnuvası’nın Katılımcıları Belli Oldu

23. Cevat Soydaş Turnuvası’nda yer alacak takımlar belli oldu. Tofaş‘ın ev sahipliğinde 20-23 Eylül tarihleri …