Güncel Haberler

Karşıyaka’nın Bahçeşehir ve Fortitudo Maçları Ertelendi!

Pınar Karşıyaka‘da 6 oyuncunun covid testinin pozitif çıkması sonrası önümüzdeki günlerde oynayacakları iki maçta da ertelenmiş durumda.

Hatırlayacağınız üzere İzmir temsilcisi 5 Kasım Perşembe günü yaptığı açıklamayla 6 oyuncusunun ve 1 teknik personelinin covid testlerinin pozitif çıktığını duyurmuştu.

Bunun üzeri Türkiye Basketbol Federasyonu Kaf-Kaf’ın ING Basketbol Süper Ligi 7. hafta mücadelesi kapsamında 7 Kasım Cumartesi günü oynayacağı Bahçeşehir Koleji maçının ertelendiğini, müsabakanın Basketbola Dönüş Protokolü’ne göre daha sonra oynanacağı ifade edildi.

Sonrasında ise bu kez FIBA Şampiyonlar Ligi‘nin resmi sosyal medya hesabından bir açıklama geldi ve temsilcimizin 10 Kasım Salı günü İzmir’de oynayacağı Fortitudo Bologna maçının da ertelendiği duyuruldu. Karşılaşma iki takımın takvimine göre ilk uygun günde oynanacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …