Güncel Haberler

İDDAA: Beşiktaş, Koç Bıyıktay ile Yollarını Ayırdı

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş‘da sezona yapılan kötü başlangıcın faturasının kime kesileceği belli oldu.

Basketfaul’ün haberine göre siyah beyazlı yönetim ile koç Burak Bıyıktay karşılıklı olarak anlaşarak yolları ayırmaya karar verdiler, yakın zamanda resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Yönetimin şuanda takım çalıştırmayan yerli koçlarla görüşmelere başlayacağı belirtildi.

56 yaşındaki tecrübeli koç 8 yıl aranın ardından 2019 Aralık ayında tekrar takımın başına geçmişti ve o zamandan beri siyah beyazlıların başarısı için çalışıyordu.

Alperen Şengün, Şehmus Hazer, Egehan Arna gibi genç yeteneklerden kurulu bir proje takımı olan Beşiktaş, 6 maçın ardından ligde henüz galibiyetle tanışamayan tek takım konumunda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …