Güncel Haberler

Ataman: “Eksiklerimize Karşın Önlemlerimizi Alarak Kazanmak İstiyoruz.”

Turkish Airlines Euroleague 7. hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv’i konuk edecek olan ve Dunston, Larkin, Sertaç gibi önemli parçalarından faydalanamayacak olan Anadolu Efes‘de koç Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

Önemli eksiklerinin bulunduğuna değinen Anadolu Efes‘in başarılı koçu şu ifadelerle değerlendirdi maçı:

Maccabi Playtika Tel Aviv’de Scottie Wilbekin, Tyler Dorsey ve Elijah Bryant çok etkili dış oyuncular. Tempolu ve yüksek dış şut yüzdesi ile oynuyorlar. Ayrıca ligin en etkili ribaunt gücüne sahipler. Çok önemli eksiklerimize karşın önlemlerimizi alarak değişik bir oyun stratejisi ile kazanmak istiyoruz.

Anadolu Efes Resmi Web Sitesi

Fransız forvet Adrien Moerman ise zorlu karşılaşma öncesi görüşlerini şöyle dile getirdi:

Geçtiğimiz hafta Olympiacos deplasmanında çok önemli bir galibiyet elde ettik. Euroleague’e belki umduğumuz gibi başlamadık ama artık sahada geçtiğimiz yıl oynadığımız gibi oynamaya başlıyoruz. Maccabi Playtika Tel Aviv her zaman zirve için mücadele eden güçlü bir ekip, onlar da şu an bizim gibi iki galibiyete sahipler. Maalesef taraftarlarımız bizimle birlikte olamıyor, elimizden gelenin en iyisini ortaya koyup ilk iç saha galibiyetimizi almak istiyoruz.

Anadolu Efes Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …