Güncel Haberler

RESMİ: Pelicans’ın Yeni Koçu Stan Van Gundy Oldu

NBA‘de koç arayışlarını sürdüren takımlardan biri olan New Orleans Pelicans, göreve Stan Van Gundy‘i getirdi. NBA’in resmi sitesinde haber duyuruldu.

61 yaşındaki tecrübeli koç daha önce kariyerinde Miami Heat, Orlando Magic ve Detroit Pistons’ı çalıştırmıştı. Ven Gundy 2018 yılından bu yana takım çalıştırmıyordu ve geçtiğimiz yılı da TNT’de yorumcu olarak tamamlamıştı.

Son 5 sezondur Alvin Gentry yönetiminde sadece bir kez play-off’lara kalabilen Pelicans’ın tecrübeli koç ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı da gelen haberler arasında.

Yönetimin Van Gundy’den temel isteğinin Lonzo Ball, Josh Hart, Jaxson Hayes, Brandon Ingram, Jahlil Okafor ve Zion Williamson gibi genç yeteneklerin bulunduğu kadroyu geliştirip bu isimlerin bir üst seviyeye çıkmalarını sağlamak olduğu belirtildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …