Güncel Haberler

Michael Jordan’dan Lebron James Kıyaslamalarına Yanıt Geldi!

Son yıllarda basketbol severlerin en sevdiği konulardan biri Michael Jordan ile Lebron James kıyaslaması ve bunu gündemde tutmaktan hiç vazgeçmiyorlar.

Lebron’un geçtiğimiz günlerde Los Angeles Lakers ile kariyerinin 4. şampiyonluğuna ulaşması ve aynı zamanda 4. kez finaller MVP’si ödülünün sahibi olmasıyla bu tartışma da tekrar gündemin zirvesine oturdu.

Bildiğiniz üzere herkes bu konuyu dile getirirken konunun asıl muhattapları olan Jordan ve Lebron genelde bu konu hakkında sessiz kalıyorlardı ama Majestleri Cigar Aficionado dergisine verdiği dijital röportajda konu hakkındaki sessizliğini bozan isim oldu.

Lebron ile karşılaştırılması konusunda şu ifadeleri kullandı:

LeBron James benden çok daha genç. Bu tartışmanın odağını basketbolu şu anda izleyenler belirliyor. Eğer hangimizin daha iyi olduğunu bundan 20 yıl sonra sorarsanız büyük olasılıkla LeBron James benden daha iyi olacaktır. Ancak ben diğer insanların düşüncesini fazla önemsemiyor, milletin başına kakmıyorum. Bu konuda ben bir şey söyleyemem, çünkü bir sporcu olarak elinizden tek gelen olabileceğiniz en iyi hale gelmektir.

Cigar Aficionado & Eurohoops

90’lı yıllarda Jordan, Chicago Bulls formasıyla oynadığı 6 finalde 6 şampiyonluk ve 6 Finaller MVP’si ödülünü kazanırkıen kariyeri boyunca tam 5 kez de normal sezon MVP’si ödülünü kazanmıştı. LeBron James ise kariyeri boyunca toplam 10 kez Finallerde mücadele etti ve 4 şampiyonluk, 4 Finaller MVP’si ödülünü kazanmasının yanı sıra tam 4 kez normal sezon MVP’si seçildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …