Güncel Haberler

Prepelic’den Fenerbahçe İtirafı!

Sloven şutör Klemen Prepelic, Real Madrid‘den ayrılma süreci ve transfer döneminde yaşadıkları hakkında açıklamalarda bulundu.

Prepelic katıldığı canlı yayında İspanyol ekibinden ayrılma nedenlerinin başında Jaycee Carroll’ın emeklilik kararından vazgeçesinin olduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

Her şey şubat ayında başladı. Jaycee, yaklaşık 3 kez kararını değiştirdi. Menajerim ve ben de önümüzdeki sezon için seçeneklerimizi değerlendirmeye başladık. Valencia benimle geçen sene de ilgilenmişti ama Real Madrid bırakmamıştı. Rusya’dan teklifler aldım. Fenerbahçe de benimle ilgilenen takımlardan birisiydi. Igor Kokoskov ile görüştüm. Bayern Münih’in de teklifi vardı ama çok iyi bir teklif değildi. Baskonia ile de görüşmelerimiz oldu ama günün sonunda Valencia daha çekici bir seçenek olarak ortaya çıktı.

Eurohoops

2018 yılında Real Madrid ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Prepelic, 2019-20 sezonunu Joventut Badalona’da geçirmişti.

“Beni kiralamalarının arkasındaki sebep, Jaycee’nin emekli olduğu dönem için daha fazla tecrübe edinmemi istiyorlardı. Jaycee kararını değiştirince Mayıs ayında bana diğer seçeneklerimi değerlendirebileceğimi söylediler.” açıklamalarını yapan Prepelic, EuroLeague’de Valencia formasıyla oynadığı 5 maçta 6.3 sayı, 3.7 asist ortalamaları tutturdu. Prepelic, İspanya Liginde de maç başına 9.6 sayı üretiyor.

“Takımdan ayrılmak benim kararım değildi.” diyen Prepelic, “Eğer mayıs ayında Real Madrid’e dönmek isteyip istemediğimi sorsaydınız kesinlikle takımda kalırdım. Madrid’de oynayabileceğimi kanıtlamak için ikinci bir şans istiyordum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …