Güncel Haberler

Bahçeşehir’in Grubu: Badalona, Kazanmaya Devam Ediyor

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Bahçeşehir’in de yer aldığı A grubu mücadelesinde Joventut Badalona konuk ettiği Venezia‘yı 92-78 gibi net bir skorla geçerek 4. maçın ardından da namağlup ünvanını korudu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 24-26
2.çeyrek: 45-45
3.çeyrek: 73-65
4.çeyrek: 92-78

Badalona’da Vladimir Brodziansky 15 sayı ile en skorer isim olurken, Ante Tomic 14 sayı, 7 ribaund, 5 asist ile maçın asıl yıldızıydı. Nenad Dimitrijevic 14 sayı, 2 ribaund, Pau Ribas 13 sayı, 5 ribaund ve Xabi Lopez-Arostegui 13 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Venezia cephesinde ise Stefano Tonut 13 sayı, 5 asist, Andrea Di Nicolao 13 sayı, 3 asist, Mitchell Watt 12 sayı, 7 ribaund ve Michael Bramos 12 sayı, 2 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …