Güncel Haberler

Galatasaray’ın Grubu: Tenerife’den Bakken’e Farklı Tarife!

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Galatasaray’ın da yer aldığı A grubu karşılaşmasında Tenerife, konuk ettiği Bakken Bears‘ı 98-73’lük skorla rahat bir şekilde geçerek ilk haftayı galibiyetle kapatan taraf oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 23-25
2.çeyrek: 25-10
3.çeyrek: 28-15
4.çeyrek: 22-23

Tenerife’de Giorgi Shermadini 26 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Tyler Cavanaugh 14 sayı, 3 ribaund ve Emir Sulejmanovic 10 sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bakken cephesinde ise Q.J. Peterson 24 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Michel Diouf 13 sayı ve Darko Jukic 12 sayı, 3 ribaund ile ona eşlik edip ayakta kalmaya çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Son Şampiyon Bonn, Watson’u Transfer Etti

FIBA Şampiyonlar Ligi‘ndeki temsilcilerimizden Bursaspor İnfo Yatırım ile aynı grupta yer alan son şampiyon Telekom …