Güncel Haberler

Tofaş’ın Grubu: Dijon, Uzatma Sonunda Sürprizi Engelledi

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Tofaş’ın da yer aldığı B grubu mücadelesinde Dijon konuk ettiği zayıf rakibi Keravanos karşısında beklenenden çok zorlansa da uzatma sonunda 91-79’luk skorla kazanarak sürprize engel oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 8-25
2.çeyrek: 22-9
3.çeyrek: 17-25
4.çeyrek: 25-13
Uzatma: 19-7

Dijon’da Axel Julien 26 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile maçın en skorer ismi olurken, David Holston 24 sayı, 2 ribaund, 4 asist, 6 top çalma ve Jaron Johnson 12 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Keravnos cephesinde ise Ahmaad Rorie 23 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken ve Brandon Rozzell 22 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Holon, Litvanya Ligi’nin MVP’sini Transfer Etti!

FIBA Şampiyonlar Ligi‘ndeki temsilcilerimizden Bursaspor ile aynı grupta yer alan Hapoel Holon, yeni guardını açıkladı. …