Güncel Haberler

Bahçeşehir, Partizan’a Direndi Ama Sonunu Getiremedi

7DAYS EuroCup 4. hafta mücadelesinde Partizan‘ı konuk eden temsilcimiz Bahçeşehir Koleji sahadan 76-82’lik skola mağlup ayrılarak yine galibiyetle tanışamadı.

Temsilcimiz dörtte 0 yaparak grubun son sırasına demir atarken Sırp ekibi ise 2-2 ile 3. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 17-24
2.çeyrek: 22-14
3.çeyrek: 17-21
4.çeyrek: 20-23

Jaramaz ve Mosley’den yoksun olan Partizan’da Codi Miller-McIntyre 22 sayı, 7 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Eric Mika da 19 sayı, 6 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı veren isim oldu.

Owens ve Perez’den yoksun olan Bahçeşehir’de ise Erick Green 23 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Jamal Jones 16 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 4 top çalma ve Burak Can Yıldızlı 16 sayı, 3 ribaund ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Partizan, Maccabi Karşısında 16 Farktan Dönüp Kazanmayı Bildi

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Partizan konuk ettiği Maccabi Tel Aviv karşısında ilk yarıyı …