Güncel Haberler

Barça, Erteleme Maçında Gipuzkoa’yı Farklı Geçti

İspanya Liga Endesa 4. hafta erleme maçında Barcelona konuk ettiği Gipuzkoa‘yı 87-60’lık skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Barça 5. maçında 4. galibiyetini elde ederken, Gipuzkoa ise 5. maçında 4. mağlubiyeti ile tanıştı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Claver ve Mirotic’den yoksun olan Barça’da Brandon Davies 15 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Artem Pustovyi 15 sayı ile galibiyetin mimarları olurken, Pierre Oriola 11 sayı, 3 ribaund ve Sergi Martinez 10 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile onlara destek olan isimler oldular.

Gipuzkoa cephesinde ise Jaime Echenique 17 sayı, 7 ribaund ve Brandone Francis 11 sayı ile yegane çift haneli skor üreten isimler oldular. Jan Span da onlara 9 sayı ile eşlik etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Baskonia’nın Sürpriz Yapmasına İzin Vermedi

Turkish Airlines Euroleague 19. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Baskonia karşısında 89-85’lik skorla kazanarak …