Güncel Haberler

Mert Akay’dan Asist Şov!

Ülkemizi Sırbistan Ligi’nde KK Dynamic forması ile temsil eden Mert Akay, son maçında yaptığı asistlerle dikkatleri üstüne çekti.

4. hafta mücadelesinde rakipleri Vrsac’ı 104-60’lık skorla rahat geçerken Dynamic’de, skor üretimi konusunda kötü bir gününde olan ve 10 şuttan sadece 2 isabet bulabilen 2000 doğumlu genç guard diğer taraftan yaptığı 16 asistle galibiyetin mimarlarından biri oldu.

KK Dynamic, Sırbistan Ligi’nde oynadığı 4 maçtan 2 galibiyet çıkarmayı başardı ve namağlup 2 ekip Vojvodina Novi Sad ve Zlatibor Cajetina’nın arkasından 3. sırada yer alıyor.

Her ne kadar Sırbistan Ligi’nde başarılı performanslar sergiliyor olsa da olaylı şekilde ayrıldığı Daçka’nın şuanki kadrosuna baktığımızda kendisine rahatlıkla yer bulabileceğini, BSL ve Şampiyonlar Ligi üst düzey organizasyonlarda kendisini daha fazla geliştiriceğini söylemek hiç yanlış olmaz…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Partizan, Sırbistan Ligi Play-Off’arından Çekildiğini Açıkladı!

Avrupa basketbolunun efsane başantrenörü Zeljko Obradovic’in çalıştırdığı Sırbistan ekibi Partizan, Adriyatik Ligi final serisinde Kızılyıldız …