Güncel Haberler

Davis, Lakers ile Yola Devam Ediyor!

2019-20 NBA şampiyonu olan Los Angeles Lakers‘da artık en çok merak edilen konulardan biri Anthony Davis‘in geleceği.

2019 yazında ses getiren bir takas gerçekleşmiş ve Davis Lakers’un yolunu tutarak tüm dengeleri değiştirmişti. Yıldız uzunun gelecek sezon için kontratında bir oyuncu opsiyonu var ve isterse yıllık kazancı 28.2 milyon dolar olacak şekilde kontratına devam edebiliyor.

Merak edilen konu ise Davis’in bu opsiyonu kullanıp kullanmayacağıydı.

The Athetic’in haberinde bu soruya cevap verilmiş. Yıldız oyuncu bu opsiyonunu kullanmayacak ama bu Lakers’dan ayrılacağı anlamına gelmiyor çünkü haberin detaylarında opsiyonun kullanılmamasının ardından tarafların yeni bir kontrat imzalayarak yola devam edeceği belirtiliyor.

Hatırlayacağınız üzere 27 yaşındaki Davis, şampiyonluk sonrası bu konu hakkında gelen sorulara şu açıklamalarla cevap vermişti:

Los Angeles’taki ilk yılımda harika zaman geçirdim. Keyif aldım, harikaydı. Önümüzdeki birkaç ayda karar vereceğiz. %100 emin değilim. Menajerimle konuşup çözüme ulaştıracağız.

Anthony Davis, Los Angeles Lakers’ın şampiyonluk yolculuğunda 26.1 sayı, 9.3 ribaund, 3.2 asist 2.3 blok, 1.5 top çalma ortalamaları çok önemli bir rol sahibi olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …