Güncel Haberler

Kokoskov: “Çok Yüksek Enerjiyle Oynuyorlar ve Ortaya Sertlik Koyabiliyorlar.”

Turkish Airlines Euroleague 4. hafta mücadelesinde Bayern Munich’i konuk edecek olan Fenerbahçe Beko‘da Igor Kokoskov ve Alman uzun Danilo Barthel karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçunun açıklamaları şöyleydi:

Son dönemde çok iyi basketbol oynayan ve çift maç haftasının ilk karşılaşmasında Maccabi’yi deplasmanda mağlup eden bir takımla karşılaşacağız. Bayern Münih genç bir ekip. Çok yüksek enerjiyle oynuyorlar ve ortaya sertlik koyabiliyorlar. Top çalma istatistiğinde ilk sıradalar. Oyunlarında yüksek enerji sergiliyorlar. Onların güçlü yönlerine cevap verebilmeliyiz.

Önümüzde iyi oynamamız gereken bir karşılaşma var. Tüm oyuncularımın takıma katkı vermek için hazır olmaları gerekiyor. Yedi gün içinde dört maç oynadığımız bir dönemdeyiz. CSKA’ya karşı kazanmamız gereken bir maçta aldığımız mağlubiyetten sonra bu mücadele mental olarak çok önemli olacak. Hem fiziksel hem de mental olarak hazırlanmalıyız. Kendi evimizi korumaya ve galibiyet almaya çalışacağız.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Barthel ise şu ifadeleri kullandı:

Gerçekten zorlu bir karşılaşma olacak. Rakibimizin iyi bir serisi ve form durumu var. Sezonun bu ilk bölümünde çok iyi basketbol oynuyorlar. Bu maçın kritik noktaları ortaya yüksek enerji koyabilmek ve savunmalara karşı doğru planı uygulayabilmek olacak.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …