Güncel Haberler

Panathinaikos, Perez ile İlgileniyor!

Geçtiğimiz günlerde Jackson ile yollarını ayırdığını açıklayan Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Panathinaikos, guard rotasyonuna takviye yapmak için düğmeye bastı.

Sports TV’nin haberine göre Yeşiller’in gündemindeki isim ise Bahçeşehir Koleji‘nin Meksikalı oyun kurucusu Alex Perez.

1.91 metre boyunda olan 27 yaşındaki Perez, bu sezon temsilcimiz 3 BSL maçında 10.3 sayı, 2.7 ribaund, 5.0 asist ve 3 EuroCup maçında ise 17.7 sayı, %50.0 3sayı, 1.7 ribaund, 3.0 asist, 2.0 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

Boş geçirdiği bir sezonun ardından hazırlık döneminde de fazla aktif olamamıştı Perez. Ama sezona iyi bir giriş yaptı ve ikinci hafta itibariyle ritm bulmaya başladı. Standart performansına ulaştığında sürati, etkili dış şutları ve ikili oyunlarda hem organizatör hem de bitirici olarak katkı verebilmesiyle ne kadar faydalı olduğunu görmüş olduk tekrar. Euroleague seviyesi için biraz yumuşak kalabileceğini Zalgiris’deki kısa macerasında görmüştük ama onu savunma yönünde destekleyebilecek Bochoridis ve Sant-Roos gibi isimler var Pana’nın elinde. Organizatör eksikliğini net olarak hissettiklerini düşünürsek Perez’in bu açığı doldurabileceğini söylemek yanlış olmaz. Transfer gerçekleşirse Perez Euroleague sahnesinde alacağı bu ikinci şansı değerlendirecek bekleyip göreceğiz. Diğer taraftan sezona zaten çok iyi bir başlangıç yapamayan Bahçeşehir, bu kaybı yaşarsa nasıl toparlanır, yerini doldurabilirler mi bu da büyük bir soru işareti açıkçası…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …