Güncel Haberler

Tutku Açık: “Taraftarlarımızdan Özür Diliyoruz.”

7DAYS EuroCup 3. hafta mücadelesinde konuk ettiği Promitheas’a 84-93 yenilen Frutti Extra Bursaspor‘da koç Tutku Açık açıklamalarda bulundu.

Genç koç şu ifadeleri kullandı:

Sezon başından beri maç içinde çok iniş çıkışlarımız oluyor. Bu yeni takımlar için çok normal. Biraz zaman ihtiyacımız var ancak böyle bir zamanımız yok. Şu anda yapamadığımız şey farkı çift haneye çıkartmışken oyunda kalamıyoruz, basit hatalar yapıyoruz. Bu bizim hem müdafaamızı hem hücum tempomuzu etkiliyor. Son 10 dakikada yaptığımız müdafaayı maç başından itibaren görmek isterdim. Direncimizin kırılacağı üç dört tane çok zor üçlük soktular. Taraftarımız yanımızda olmasa bile bizim en büyük gücümüz onlar, onlardan özür diliyoruz. Haftaya önemli bir deplasman maçımız var. Rakibimizi galibiyetten ötürü kutluyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …