Güncel Haberler

Euroleague’in Kararına Göre Zenit, 2 Maçta da Hükmen Mağlup Oldu!

Turkish Airlines Euroleague‘de oynanacak 3 ve 4. haftaları kapsayan çift maç döneminde Zenit, iki maça da minimum 8 sağlıklı oyuncusu olmadığı için çıkamamıştı.

Rus ekibinin bu durumu hakkında Euroleague yönetimi kararını verdi.

Bildiğiniz üzere Zenit cephesinde 8 oyuncu ve aralarında koç Pascual’ında yer aldığı 5 personelin covid testleri pozitif çıkmıştı.

Euroleague disiplin kurulunun verdiği karar açıklandı ve Zenit’in yer almadığı Baskonia ve yer alamayacağı Valencia maçlarında 20-0 hükmen mağlup sayılacağı, maçların bu sonuçlarla tescillendiği belirtildi.

Zenit sezona hem Anadolu Efes hem de Barcelona gibi iki önemli Final Four adayını yenerek başlamış, bu sezonun flaş takımı ünvanı olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …