Güncel Haberler

Khimki Sadece 8 İsimle Real Madrid Karşısına Çıkacak!

Turkish Airlines Euroleague‘de çift maç haftası devam ederken takımların Covid ile imtihanları da zorlaşıyor.

Rus ekibi Khimki de bu zorlu sürecin tam ortasında olan ekiplerden biri. Takımdaki artan vakalar nedeniyle bu hafta oynayacakları Real Madrid ve Baskonia maçlarında geçen hafta Zalgiris karşısında olduğu gibi yine 8 kişi çıkmak zorunda kalacaklar.

Her ne kadar 8 kişi çıkıyor olsalar da koç Kurtinaitis aslında 7 isme süre verebilecek. Kurallar gereği minimum 8 oyununun covid dışında bir sağlık problemi olmaması gerekiyor bu nedenle Covid testi negatif çıkan ama sakatlığı nedeniyle süre alamayacak olan Bertans’ı da kadroda tutuyorlar.

Rus ekibinin 7 kişilik rotasyonunda şu isimler yer alıyor; Sergey Karasev, Jonas Jerebko, Egor Vyaltsev, Sergey Monya, Devin Booker, Vladislav Odinokov ve Vyacheslav Zaitsev.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …