Güncel Haberler

Dimitris Itoudis: “EuroLeague, Yarışmacı Tarafını Kaybediyor.”

CSKA Moskova‘nın başarılı koçu Dimitris Itoudis, son dönemde tüm dünyayı etkisi altına alan ve Turkish Airlines Euroleague ekipleri arasında da giderek artış gösteren Covid vakalarına, bunun sonuçlarına dair fikirlerini ifade etti.

Fenerbahçe Beko maçı öncesi CSKA‘nın resmi sitesine konuşan Dimitris Itoudis şu ifadeleri kullandı:

Genel tablo her geçen gün daha kötüye gidiyor. Khimki, sağlıklı oyuncu bulmakta zorlanıyor. Zenit bu hafta seyahat etmedi bile.

İşler sezon sonunda onlar adına nasıl olacak bilmiyorum. ASVEL’de de çok sayıda vaka var. Bizim takımımızda da 4 vaka var, B Takımımız da ise daha da fazlası. Karşılıklı oynadığımız birçok takımı daha sayabilirim, Barcelona ve diğerleri…

Bana inanın; EuroLeague, yarışmacı tarafını ve eşitlik anlayışını kaybediyor.

Eurohoops

Zenit, takımdaki sekizi oyuncu, biri koç Pascual olmak üzere toplamdaki 13 vaka nedeniyle İspanya’da bu hafta oynayacağı Baskonia ve Valencia maçları için yolculuk yapamadı ki iki maçta da 20-0 hükmen yenik kabul edildiler resmi olarak.

Bir diğer Rus ekibi Khimki ise Baskonia ve Real Madrid ile oynayacağı 2 maç için İspanya’ya gitti ama kadrolarında sadece 8 isim yer alıyor.

Asvel de konuk edeceği Panathinaikos maçı önce covid testi negatif çıkmış minimum 8 sağlıklı oyuncu bulamadığı için maça çıkamamıştı. Bu maçın akibetine de Euroleague Disiplin Kurulu karar verecek ama büyük olasılıkla Zenit maçlarında olduğu gibi Asvel de 0-20 hükmen sayılacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …