Güncel Haberler

RESMİ: Beşiktaş, Mehmet’in Yuvaya Döndüğünü Açıkladı

Yeni sezon öncesi genç oyunculardan kurulu bir proje takımı ile yola çıkan ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş, kadrosunu tecrübeli bir guard ile güçlendirdi.

Sizlere daha önce ilettiğim üzere son olarak İTÜ forması ile izlediğimiz Mehmet Yağmur ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

33 yaşındaki oyun kurucu geçen sezon İTÜ ile BSL sahnesinde 22 maçta 6.7 sayı, 2.6 ribaund, 4.4 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Transfer hakkında kulüpten yapılan açıklama ise şöyleydi:

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Erkek Basketbol Takımımız, birçok kez formamızı giymiş, deneyimli oyun kurucu Mehmet Yağmur’u kadrosuna kattı.

1 Temmuz 1987 doğumlu olan Mehmet Yağmur, 188 cm boyunda ve oyun kurucu olarak görev almaktadır.

Daha önce 2007-2008, 2008-2009, 2011-2012 ve 2013-2014 sezonlarında da formamızı giyen başarılı basketbolcu, son olarak Sigortam Net İTÜ Basket’te forma giymişti.

Beşiktaş Spor Kulübü Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …